Verkoopbegeleiding

Verkoopbegeleiding bij de verkoop van een eigendom

Wij bieden u een professionele begeleiding om de verkoop van uw woning te realiseren, door middel van advertenties, marketing en een juiste prijsbepaling. Al de stappen van het verkoopproces gebeuren in overleg met de klant.

1. Internet – website – adverteren

Uw woning wordt geplaatst op onze website die dagelijks wordt bezocht door meerdere potentiële kopers. Ook wordt deze op meerdere websites geplaatst in het buitenland om kopers, die op zoek zijn naar een tweede verblijf, onmiddellijk op de hoogte te brengen en zo de verkoopkansen aanzienlijk te verhogen.

Wij adverteren in verschillende tijdschriften en maken ook gebruik van sociale media, zodat we uw woning via verschillende kanalen kunnen aanbieden en zo de verkoop tot een succes kunnen realiseren.

2. Potentiële kopers

Wij beschikken over een ruim bestand van potentiële kopers die op zoek zijn naar een woning in de regio. Door middel van periodieke mailings houden wij deze kopers op de hoogte van nieuwe opportuniteiten die we kunnen aanbieden, waardoor we de verkoopkansen onmiddellijk kunnen verhogen.

3. Unieke aankoopbegeleiding

Wij werken ook samen met immobiliën kantoren in het binnen- en buitenland, die onze woningen aanbieden bij hun potentiële kopers. Deze potentiële kopers hebben de kans om naar hier te komen en enkele dagen onder onze begeleiding de woningen te bezoeken waarvoor zij interesse hebben.
Wij verzorgen voor hen de combinatie van verblijf, bezoeken en regio verkenning, zodat ook zij in perfecte omstandigheden de juiste woning kunnen kopen.

Deze kopers hebben reeds alle informatie gekregen in hun land bij hun regionale makelaar waarmee we samenwerken, zodat zij optimaal ontvangen worden en hier hun woning kunnen vinden. De perfecte match tussen koper en verkoper, daar zorgen wij voor.

4. Foto’s van hoge kwaliteit

Wij werken met professionele fotoreportages van de woning om potentiële kopers nog een beter zicht te geven van de woning.

5. Prijsbepaling

Wij maken een correcte prijsbepaling van uw woning op en houden hier rekening met alle belangrijke items om tot een juiste prijsbepaling te komen, zodat u de woning aan een juiste prijs kan verkopen. Hierbij houden wij rekening met grondoppervlakte, bebouwde oppervlakte, afwerking, zeezicht, ouderdom, aantal ruimtes, prijzen in de omliggende omgeving en nog zo veel meer.

6. Communicatie met verkoper

Wij geven u een volledige update op regelmatige basis van het aantal bezoeken die er zijn geweest, alsook de reacties van de potentiële kopers en overleggen met u hierover, zodat we in samenspraak met u de verkoop tot een succes kunnen brengen.

7. Verkoop tot sleuteloverdracht

Als de woning is verkocht, zorgen we voor een goede afhandeling van de overdracht en voorzien we dat alle noodzakelijke administratie wordt gedaan, zoals keuringen, Suma, voorbereiding bij de notaris voor het ondertekenen van de akte, de registratie, het verkrijgen van een eventuele hypotheeklening voor de kopers, zodat alles vlot kan verlopen en u zich nergens zorgen over hoeft te maken.

Compare listings

Vergelijken