Huizenjagers Buitenland in Spanje!

Huizenjagers Buitenland in Spanje!

Huizenjagers is een programma waarin makelaars de strijd aan gaan om de titel ´Beste makelaar´ te winnen. Zij gaan in dit Belgische tv-programma op zoek naar een droomhuis voor hun klanten. Nu zijn er ook Belgen die niet alleen in België een eigendom willen kopen. Jaarlijks zijn er heel wat mensen die op zoek gaan naar een tweede verblijf in het buitenland. Of juist de stap willen maken om zich in het buitenland te vestigen. Om die klanten te helpen en hun bevindingen te volgen, is het programma ´Huizenjagers Buitenland´ gepresenteerd. Waar Huizenjagers op tv Belgen volgt tijdens hun zoektocht in Vlaanderen, trekt Huizenjagers Buitenland naar andere landen. Waaronder Spanje.

Droomhuis vinden met Huizenjagers Buitenland

Het kan soms best lastig zijn om een droomhuis te vinden. Helemaal in een ander land waar de gebruiken en regels mogelijk anders zijn dan gewend. Hoe vindt u nou een droomhuis in het buitenland? Een lokale makelaar die uw eigen taal spreekt kan dan uitkomst brengen. In Huizenjagers Buitenland helpen Belgische makelaars die een ander land hun thuis mogen noemen. Doordat zij in het land wonen waar hun klanten op zoek zijn naar een pareltje van een eigendom, kennen zij de omgeving als geen ander.

Opzet tv-programma

Net als in Huizenjagers strijden gepassioneerde makelaars ook in Huizenjagers Buitenland om een trofee. Zij helpen potentiële kopers met het vinden van een huis dat past bij al hun wensen. Wie doet dit het beste? Wie heeft wat nodig is om klanten ook echt hun droomhuis te kunnen tonen? In Huizenjagers Buitenland wordt de gehele zoektocht gevolgd. En wordt het werk van de deelnemende makelaars scherp onder de loep genomen. Wie heeft aan het eind van het programma de meeste punten gekregen, zijn werk het beste gedaan, en mag de trofee mee naar huis nemen?

Huizenjagers Spanje

In de realityserie waarin gezocht wordt naar een eigendom in Spanje, mag Belgisch makelaarskantoor Immodelux natuurlijk niet ontbreken. Wij zijn één van de drie makelaars die op zoek gaan in de regio Costa Blanca naar een prachtig droomhuis. Niets is ons te gek. Wordt er gezocht naar een villa met een prive-zwembad? Of juist naar een ruim appartement met uitzicht over de zee? In het tv-programma laten we zien wat er allemaal mogelijk is in de regio Costa Blanca Noord en Costa Blanca Zuid. Natuurlijk is er in het programma ook aandacht voor de regionale en lokale bezienswaardigheden.

Compare listings

Vergelijken
×

WhatsApp Chat

× How can I help?