Reviews

Reviews

Ontdek wat onze klanten over ons zeggen

Rated 5 out of 5
11 oktober 2021

Hele aangename ontvangst. Er wordt echt naar je geluisterd naar hetgeen je zoekt zonder dat er pusherig wordt gedaan. Klant staat centraal.

Steven en Cindy
Rated 5 out of 5
7 oktober 2021

Ik wil jullie allemaal heel erg bedanken voor alles wat jullie gedaan hebben.
Ik zag het soms even niet meer zitten en was bang dat het nooit goed kwam. Hihi.
Maar gelukkig hadden jullie erg veel geduld en waren jullie begripvol.
Er is een last van mijn schouders gevallen nu alles rond is. Nogmaals bedankt voor alles.

Priscilla
Rated 0 out of 5
7 oktober 2021

Ik wil jullie allemaal heel erg bedanken voor alles wat jullie gedaan hebben.
Ik zag het soms even niet meer zitten en was bang dat het nooit goed kwam. Hihi.
Maar gelukkig hadden jullie erg veel geduld en waren jullie begripvol.
Er is een last van mijn schouders gevallen nu alles rond is. Nogmaals bedankt voor alles.

Priscilla
Rated 5 out of 5
3 augustus 2021

Beste Alain,

Dankjewel, vooral voor jullie aanpak en inspanningen! Het was voor mij eveneens een waar genoegen om met jullie samen te werken. Ik zal jullie zeker aanbevelen mocht de gelegenheid zich voordoen.

Echt een pak van mijn hart dat ik dit hoofdstuk kan afsluiten.

Succes verder en hou het veilig!
Groeten,
Tania

Tania
Rated 5 out of 5
16 juni 2021
Debby
Rated 5 out of 5
16 oktober 2020

Een jonge hardwerkend echtpaar dat, anders dan andere immokantoren, aanstuurd naar kwaliteit in plaats naar kwantiteit. Hun persoonlijke aanpak met een onnavolgbare opvolging van de eventule aankoop is hun handelsmerk. De vele foto’s die uw verkoop meer mogelijkheden schenkt is een belangrijk onderdeel van hun werkwijze. Een sterke aanrader voor de liefhebber. Veel succes.

Paul
Rated 5 out of 5
12 oktober 2020

Deze maand heb ik via Immodelux een villa aangekocht in Benissa. Dolgelukkig met deze aankoop, maar vooral de begeleiding en service vanwege Alain en Monique waren uitmuntend en méér dan ik ooit had kunnen verwachten vanwege deze uitzonderlijk gepassioneerde mensen .
Ze zetten zich voor meer dan honderd procent in voor een perfecte service . Danzij hen werden al mijn twijfels weggenomen en kon ik in totaal vertrouwen deze beslissing nemen.
Kortweg … mijn vertrouwen hebben ze ten volle gekregen . Bedankt Alain en Monique

Vital
Rated 5 out of 5
14 september 2020

Als je op zoek bent naar persoonlijke én professionele begeleiding is Immodelux een echte aanrader. Pro-actief, geïnteresseerd in jou als mens, luisterbereid en geduldig. Alain en Monique gaan gepassioneerd op zoek naar jouw droomhuis.

Karine
Rated 5 out of 5
17 juni 2020
Rob
Rated 4 out of 5
16 juni 2020
Alvaro
Rated 5 out of 5
3 juni 2020
Jose Manuel
Rated 5 out of 5
30 mei 2020

Een zeer vriendelijke ontvangst en een eerlijke professionele begeleiding bij onze zoektocht,alsook veel antwoorden op onze vragen.Geen druk en niks was te veel.Top! Een aanrader.

Alain
Rated 5 out of 5
29 mei 2020

Zeer professionele uitleg en begeleiding gekregen. We hadden op voorhand laten weten welke stijl van panden we graag hadden bekeken en bij aankomst was alles perfect voorbereid. Heel vriendelijke ontvangst. Wie immo zoekt in deze regio moet zeker hier eens binnenlopen of via hun website kijken wat ze in hun aanbod hebben.

Johan

Geef ons zelf een review

Compare listings

Vergelijken