Te koop Calpe

51 Properties
Sorteer op:

Te koop Calpe

Calpe is een aantrekkelijk plaats aan de Costa Blanca voor het kopen van een eigendom. Het behoort tot de provincie Alicante en ligt in het zuidoosten van Spanje. Hier geniet u van een mediterraan klimaat met aangename temperaturen gedurende het hele jaar. Calpe ligt direct aan de zee en is echt een strandplaats. Als u een woning te koop in Calpe zoekt die direct aan het strand ligt, is dat dus zeker mogelijk. U vindt hier trouwens ook hoogbouw. Er zijn verder enkele urbanisaties in Calpe. Deze vindt u zowel op loopafstand van het strand, als iets verder weg waarbij u geniet van uitzicht op de zee.

Waarom kiezen voor Calpe?

Calpe heeft als kenmerkend punt de ´Peñon de Ifach’. Deze meer dan 600 meter hoge rots valt niet te missen. Hij ligt in zee, in het midden van de boulevard. Het is een duidelijk herkenningspunt aan het lange zandstrand. Het strand zelf is in Calpe breder dan het strand dat u in andere plaatsen in de buurt vinden. Ook is het water schoon en zeer geschikt om in te gaan zwemmen. Of om watersporten te beoefenen.

Calpe is een plaats waar zowel gezinnen als stellen en alleenstaanden een fijne tijd zullen beleven. De boulevard biedt volop mogelijkheden voor mooie wandelingen langs het strand. Ook vindt u hier speeltuinen, barretjes en diverse restaurants waar u kunt genieten van een heerlijke (Spaanse) maaltijd met uitzicht over de zee en de rots. Van oorsprong is Calpe een vissersdorpje. Dit ziet u nog terug in de restaurants, waar vaak vis geserveerd zal worden.

Appartement te koop Calpe

Bent u op zoek naar een eigendom te koop Calpe? U kunt op deze pagina direct ons gehele aanbod bekijken. Of u nu op zoek bent naar een appartement te koop in Calpe of juist een huis of een villa, in deze plaats heeft u volop keuze. Ziet u tussen het aanbod niet direct de woning zoals u die voor ogen heeft? Neemt u dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder. Als u ons uw wensen vertelt, gaan wij graag op zoek naar passend aanbod voor een eigendom te koop in Calpe.

Te koop Calpe: kies voor Immodelux

In een ander land een eigendom kopen kan natuurlijk wat spannend zijn. U bent mogelijk niet goed bekend met alle lokale wetten en regels. En dan is er natuurlijk het punt van de Spaanse taal. Begeleiding door een lokale partij, in uw eigen taal, is dan zeer aan te raden. Immodelux is uw Nederlands – Belgische makelaar aan de Costa Blanca. Zowel voor aankoop als verkoop kunt u bij ons terecht. Wij staan u tijdens het hele proces graag bij. Zo helpen we u niet alleen bij het vinden van uw droomwoning in Calpe, ook daarna zijn we betrokken bij het vervolgproces. Zo kunnen wij u bijvoorbeeld in contact brengen met gestors die op de hoogte zijn van alle benodigde fiscale kennis.

Compare listings

Vergelijken
×

WhatsApp Chat

× How can I help?