Immodelux, wie zijn wij?

Welkom bij Immodelux!

Immodelux is opgestart met als doel de nadruk te leggen op klantenservice, transparantie & eerlijkheid. Sinds 15 jaar zijn wij actief in de vastgoedsector, zodat we onze expertise ten volle kunnen benutten om samen met u op zoek te gaan naar uw droomhuis of de juiste koper te vinden voor uw eigendom. Ons kantoor is gelegen in Altea en van hieruit liggen we centraal voor onze regio Costa Blanca Noord.

Waarom kopen met Immodelux?

We adviseren en begeleiden u bij het kopen van een huis in Spanje van het begin tot het eind. Daarbij hoort o.a. het aanvragen van het NIE nummer en het controleren van álle juridische en technische aspecten. Ook al heeft u een woning gezien bij een andere makelaar, wij zullen met de desbetreffende makelaar contact voor u opnemen en als aanspreekpunt blijven fungeren. Ook in dit geval wordt u door ons begeleid bij het aanvragen van het NIE nummer en wordt de woning volledig gecontroleerd. Deze begeleiding is voor de koper geheel kosteloos. 

 

 

Betrouwbare begeleiding

Het grote voordeel is dat de Immodelux consulenten nooit zullen proberen u een eigendom te “verkopen” of u te beïnvloeden omdat zij niet gelimiteerd zijn tot een eigen bestand. U krijgt een eerlijke, onbevooroordeelde begeleiding bij de aankoop van een eigendom.

Immodelux heeft villa´s, finca´s, appartementen en bouwgrond te koop. Het werkterrein van ons makelaarskantoor beperkt zich niet alleen tot de plaats Altea, maar ook in het gebied met een ruime straal daaromheen is Immodelux goed vertegenwoordigd.

Immodelux houdt zich bezig met vrijwel alle aspecten van de makelaardij in onroerende zaken, zoals bemiddeling in aan- en verkoop; taxaties van woningen en bedrijfsonroerend goed, nieuwbouw en advisering met betrekking woningfinancieringen (hypotheken), assurantiën en beleggingen.

Ons kantoor is, gezien ons marktaandeel, het werkgebied, de kantoorlocatie en onze wijze van dienstverlening een uitstekende en solide partner voor samenwerking met u als particulier of ondernemer.

Ontdek ons team en ons kantoor!

Adres kantoor Immodelux

We zijn gevestigd in Altea N332 – Ptd Cap Negret 55A local 4 – Res. El Portet at the Costa Blanca. Als u met ons in contact wilt komen, kunt u ons altijd bellen op +34 865 521 933 of op ons mobiele nummer +34 697 916 899. Ook kunt u een email sturen naar info@immodelux.com.

Compare listings

Vergelijken