Immodelux, wie zijn wij?

Welkom bij Immodelux!

Immodelux heeft reeds meerdere jaren ervaring in de vastgoedsector. Onze expertise heeft geleerd dat het niet allemaal even transparant is om in Spanje vastgoed te kopen. Wij leggen dan ook de nadruk op transparantie, service en openheid om de juiste woning aan te bieden aan de juiste klant.

Ons kantoor is gelegen in Calpe, centraal in de regio Costa Blanca Noord.

Waarom kopen met Immodelux?

We adviseren en begeleiden u bij het kopen van een huis in Spanje van het begin tot het eind. Daarbij hoort o.a. het aanvragen van het NIE nummer en het controleren van álle juridische en technische aspecten. Ook al heeft u een woning gezien bij een andere makelaar, wij zullen met de desbetreffende makelaar contact voor u opnemen en als aanspreekpunt blijven fungeren. Ook in dit geval wordt u door ons volledig begeleid, zodat u zeker bent van de juiste aankoop. Deze begeleiding is voor de koper geheel kosteloos.

Ons werkterrein beperkt zich niet alleen tot de plaats Calpe, maar in de hele Costa Blanca is Immodelux goed vertegenwoordigd.

Ontdek ons team en ons kantoor!

alain immodelux

Alain Gillet
Director & Sales

☎ +34 697 916 899
✉ info@immodelux.com

monique immodelux

Monique Schelkens
Director & Office Manager

☎ +34 655 703 271
✉ info@immodelux.com

nieuwe medewerker

Jouw naam hier?
Sales Assistent & property Advisor

☎ +34 697 916 899
✉ info@immodelux.com

Debby Grooteman
Marketing

✉ info@immodelux.com

Sergi Arnal
Webdesign

✉ info@immodelux.com

immodelux

 

☎ +34 697 916 899
✉ info@immodelux.com

Adres kantoor Immodelux

We zijn gevestigd in Calpe aan Partida Garduix 6G aan de Costa Blanca. Als u met ons in contact wilt komen, kunt u ons altijd bellen op ons mobiele nummer +34 697 916 899. Ook kunt u een email sturen naar info@immodelux.com.

Compare listings

Vergelijken
×

WhatsApp Chat

× How can I help?