Immodelux, wie zijn wij?

Welkom bij Immodelux!

Immodelux heeft reeds meerdere jaren ervaring in de vastgoedsector. Onze expertise heeft geleerd dat het niet allemaal even transparant is om in Spanje vastgoed te kopen. Wij leggen dan ook de nadruk op transparantie, service en openheid om de juiste woning aan te bieden aan de juiste klant.

Ons kantoor is gelegen in Altea, centraal in de regio Costa Blanca Noord.

Waarom kopen met Immodelux?

We adviseren en begeleiden u bij het kopen van een huis in Spanje van het begin tot het eind. Daarbij hoort o.a. het aanvragen van het NIE nummer en het controleren van álle juridische en technische aspecten. Ook al heeft u een woning gezien bij een andere makelaar, wij zullen met de desbetreffende makelaar contact voor u opnemen en als aanspreekpunt blijven fungeren. Ook in dit geval wordt u door ons volledig begeleid, zodat u zeker bent van de juiste aankoop. Deze begeleiding is voor de koper geheel kosteloos.

Betrouwbare begeleiding

Ons werkterrein beperkt zich niet alleen tot de plaats Altea, maar in de hele Costa Blanca Noord is Immodelux goed vertegenwoordigd. Hierbuiten kunnen we eventueel ook woningen aanbieden, in samenwerking met betrouwbare lokale partners.

Immodelux houdt zich bezig met vrijwel alle aspecten van de makelaardij in onroerende zaken, zoals bemiddeling in aan- en verkoop; taxaties van woningen, nieuwbouw en advisering met betrekking woningfinancieringen (hypotheken), verzekeringen en vastgoedbeleggingen.

Ontdek ons team en ons kantoor!

Adres kantoor Immodelux

We zijn gevestigd in Altea N332 – Ptd Cap Negret 55A local 4 – Res. El Portet at the Costa Blanca. Als u met ons in contact wilt komen, kunt u ons altijd bellen op +34 865 521 933 of op ons mobiele nummer +34 697 916 899. Ook kunt u een email sturen naar info@immodelux.com.

Compare listings

Vergelijken