Huis te koop Altea

15 Properties
Sorteer op:

Huis te koop Altea | Immodelux.com

Bent u op zoek naar eigendommen die te koop staan in Altea? Dan vindt u bij ons een uitgebreid woningaanbod. Altea is een charmante plek aan de Costa Blanca die als geweldige locatie bestempeld wordt om te wonen of te bezoeken. Het plaatsje heeft een rustige sfeer. U vindt hier onder meer een aanbod voor een huis kopen in Altea, villa’s die te koop staan of een appartement te koop Altea. Het uitgebreide aanbod van eigendommen te koop in de toeristische badplaats Altea toen we u graag.

Waarom kiezen voor Altea

Altea is een kustplaatsje in het Noorden van de Costa Blanca. De stad wordt omringt door grote steden die vele toeristen trekken, zoals Benidorm en Alicante. In vergelijking is Altea een stuk rustiger. Maar dit betekent niet dat hier niets te beleven valt. Altea staat bekend als de witte stad. Dat komt door het gebrek aan kleur. Dit is expres gedaan, zodat de zon teruggekaatst wordt. Het geeft de stad ook iets authentieks. Altea biedt een prachtig strand met een gezellige boulevard en een oude binnenstad met historische huizen. Ook vindt u hier twee prachtige kerken, waarvan er één bovenop een berg ligt. Altea is een divers plaatsje dat geliefd is bij alle generaties.

Wonen en huis kopen in Altea

Als u in Altea een huis of appartement koopt om te wonen, zult u al snel merken dat het voelt of u steeds op vakantie bent. U geniet hier van het Spaanse klimaat met zachte winters, heerlijke zandstranden en prachtige uitzichten vanaf uw eigendom. Ook is Altea een veilig stadje met urbanisaties om te wonen. Er zijn diverse buurten met een toegangspoort, zodat alleen mensen die daar wonen of op bezoek gaan er binnen kunnen komen.

Te koop: Altea Hills

Een populaire wijk in Altea is Altea Hills. Als u op zoek bent naar een appartement te koop in Altea zult u merken dat in deze buurt verschillende eigendommen aangeboden worden. Gedurende het jaar wonen er ongeveer 20.000 mensen in Altea. In de zomermaanden wordt dit aantal meer dan verdubbeld door de vele toeristen die dit voormalige vissersdorpje bezoeken. U kunt hier heerlijk wonen en vakantie vieren.

Immodelux helpt u graag verder!

Als u op zoek bent naar een huis te koop in Altea, tonen we u graag eigendommen in deze gewilde plaats. Of u nu op zoek bent naar iets in het centrum of de iets verder weg gelegen urbanisaties, wij helpen u met het vinden van uw droomwoning.

Contact opnemen

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie over eigendommen in Altea en omgeving. Wij helpen u graag bij het vinden van uw droomwoning!


Compare listings

Vergelijken
×

WhatsApp Chat

× How can I help?