Costa Belgica Makelaars

Costa Belgica Makelaars

Heeft u ook het VTM programma Costa Belgica gekeken? Dit programma op de Belgische televisie volgende in 2020 – 2021 verschillende vastgoedmakelaars in Spanje. Immodelux is een Nederlands – Belgische makelaar aan de Costa Blanca. Als u op zoek bent naar een partij om u te helpen bij uw Spaanse droom, doen wij ons uiterste best om deze voor u uit te laten komen.

Makelaars Costa Belgica: een betrouwbare partner

Misschien heeft het programma ook bij u de wens aangewakkerd om te investeren in een (tweede) woning in Spanje. En bent u op zoek naar Costa Belgica makelaars. U wilt dan natuurlijk zeker weten dat u te maken heeft met een betrouwbare partner. Immodelux helpt u graag verder! Wij hebben een jarenlange ervaring en kennen de omgeving en lokale gewoonten & gebruiken. Wij helpen u dan ook graag bij uw zoektocht naar uw droomwoning.

Eigendommen via Immodelux

Wij vertellen u graag alles over de mogelijkheden voor het aankopen van een woning aan de Costa Blanca in het zuiden van Spanje. Plaatsen als Calpe, Murcia, Benidorm, Denia en Altea zijn voor ons geen onbekenden. Natuurlijk kunnen we een passend aanbod voorstellen van eigendommen, die aansluiten bij uw wensen. Zo vindt u naast bestaande villa’s en appartementen ook nieuwbouwprojecten in onze portefeuille. Als u de hulp van een Costa Belgica makelaar kunt gebruiken, neemt u gerust vrijblijvend contact met ons op.

Geniet u straks ook met de hulp van Costa Belgica makelaars Immodelux.com van het warme klimaat en de ontspannen levensstijl in Spanje?

Laat ons weten hoe uw droomwoning eruit ziet!

  Ik heb de Algemene Voorwaarden van Immodelux gelezen en geaccepteerd
  Ik ontvang graag het beste aanbod van eigendommen in Altea en omgeving in mijn mailbox


  Compare listings

  Vergelijken
  ×

  WhatsApp Chat

  × How can I help?