3 daags bezoek Spanje

3 daag bezoek Spanje voor onroerend goed

Tijdens een begeleid bezoek aan Spanje om onroerend goed te bekijken, krijgt u de kans om meer te weten te komen over wie wij zijn. Ook leggen we uit wat er belangrijk is bij het aankopen van een 2de woning in Spanje, hoe de aankoop in zijn werk gaat en wat u mag verwachten na de aankoop. Vragen zoals waar betaalt u belastingen en hoe kan ik mijn woning verhuren zullen we allemaal behandelen.

Doet u dit alleen? Zeker niet! wij begeleiden u tijdens het gehele traject. We bieden u een 3-daags bezoek aan waarbij wij u persoonlijk op pad nemen om woningen te bezoeken.

Wat kunt u verwachten?

  • U betaalt uw vluchttickets
  • Wij halen u op bij de luchthaven
  • U kunt logeren in B&B Casa Celestial
  • Wij bezichtigen samen met u op voorhand geselecteerde woningen, bouwprojecten e.d.
  • Bij eventuele aankoop stellen wij u voor aan de gestor die alles voor u zal regelen, zodat uw dossier volledig in orde is als u naar de notaris gaat.

Wat bieden wij tijdens dit 3 daags bezoek?

We halen u op bij de vlieghaven in Alicante, zorgen voor overnachting ter plaatse en plannen bezoeken naar de woningen waar de voorkeur naar uitgaat. Ook verkennen we samen eventueel de omgeving en geven advies over de voor-en nadelen van elke woning of locatie. Ook nemen we de tijd voor een volledige uitleg over de wettelijke verplichtingen in Spanje en bezoeken een gestor die specifieke financiële vragen kan beantwoorden. Zo kunt u met volledige kennis van zaken qua regio, budget, reglementering, etc, beslissen over een eventuele aankoop. Het is belangrijk dat u met kennis van zaken beslissingen kan nemen en hiervan ook jaren plezier beleeft.

Compare listings

Vergelijken